Alignment Legal Support

zorgt voor stabiliteit in jouw juridische fundament

Bereik juridische harmonie met een sterke juridische basis!

Zonder een sterke juridische basis loop je als ondernemer onnodige risico’s en ben je mogelijk veel tijd en geld kwijt aan zaken waar je vooraf niet op hebt gerekend.

Laat mij vanaf nu jouw juridische partner zijn. Ik sta je bij met concreet en helder advies en lever de essentiële documenten die jouw onderneming zullen beschermen en naar een hoger niveau laten groeien.

Mijn naam is Melissa Hoogdorp. Ervaren jurist voor ondernemers. Ik sta je graag bij met helder juridisch advies en op maat gemaakte juridische ondersteuning in begrijpelijke taal voor jou en je klanten.

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe Alignment Legal Support jou kan helpen bij het bereiken van juridische harmonie!

Melissa Hoogdorp, oprichtster van Alignment Legal Support

Wat levert het mij op?

Ondernemers staan voortdurend voor uitdagingen op het gebied van veranderende wet- en regelgeving die hun bedrijfsvoering kunnen beïnvloeden. In een steeds complexer wordend juridisch landschap is het essentieel om een betrouwbare jurist te hebben die niet alleen juridische problemen oplost, maar ook een gevoel van balans en stabiliteit biedt. Bovendien maak ik de taal van de juridische documenten helder, zodat jij begrijpt welke afspraken en voorwaarden jij met je klant overeenkomt. Zo kun jij het vervolgens zelf aan je klant uitleggen.

Als jouw juridisch partner los ik niet alleen bestaande juridische vraagstukken op. Ook denk ik met je mee over de voorwaarden die bijdragen aan de stabiele groei van je onderneming. Ik help jou als ondernemer om je weg te vinden in het juridische landschap en een harmonieuze balans te vinden tussen je eigen zakelijke doelen en de juridische vereisten.

Strategisch juridisch advies in actie

Met mijn deskundig advies en oplossingen op maat, sta ik klaar om jou te adviseren en ondersteunen op het gebied van ondernemingsrecht, privacyrecht en contractenrecht. Dit kan gaan om eenmalige bijstand of een doorlopende samenwerking. Hoe dan ook, ik sta klaar om de juridische basis duidelijk en compleet neer te zetten voor jouw onderneming.

Alignment Legal Support is er om te zorgen dat jouw bedrijf voldoet aan de wettelijke vereisten en tegelijkertijd goed beschermd is. Dit geeft niet alleen jou als ondernemer, maar ook je klanten een gevoel van zekerheid en vertrouwen.

Alignment Legal Support biedt een breed scala aan juridische diensten, waaronder maar niet beperkt tot:

Controle juridische documenten

Documenten controleren vanaf € 195,-

Kunnen jouw documenten wel een update gebruiken door veranderingen in je aanbod? Heb je zelf documenten opgesteld aan de hand van een template maar twijfel je nu? Ik controleer en zorg voor de nodige aanpassingen en verbeteringen in jouw juridische documenten.

juridische documenten opstellen

Documenten opstellen vanaf € 295,-

Jouw specialist in het opstellen van op maat gemaakte:
Algemene voorwaarden;
Privacy- en cookie verklaringen;
(Model)overeenkomsten;
en andere juridische documenten.

Alignment juridisch advies

Advies en administratieve ondersteuning vanaf €85,- p.u.

Of het nu gaat om eenmalige bijstand of langdurige samenwerking op basis van een abonnement, ik ben hier om jou te ontzorgen en jouw zakelijke doelen te helpen verwezenlijken.

Melissa, het gezicht achter Alignment Legal Support

Mijn naam is Melissa Hoogdorp. Jouw toegewijde, betrouwbare juridische partner en de trotse oprichter van Alignment Legal Support.

De juridische sector is een wereld waarin ik mezelf helemaal op mijn gemak voel. Ik vind hierin mijn kernwaarden: rechtvaardigheid, vertrouwelijkheid en betrokkenheid. Door mijn jarenlange werkervaring als juridisch medewerker en het adviseren van verschillende ondernemers, is Alignment Legal Support een logische volgende stap voor mij om ondernemers als zelfstandige verder te helpen met helder advies en juridische ondersteuning.

Het is mijn missie om jou te begeleiden bij het leggen van een sterke en stabiele juridische basis, zodat jij en je klanten weten waar je aan toe bent. Bij Alignment Legal Support geloof ik in het wegnemen van jouw juridische zorgen, zodat jij je kunt concentreren op jouw passie en expertise!

Dus ben jij toe aan een sterke juridische basis?

Jurist

Laten we dan kennismaken!

Neem vandaag nog contact op, wanneer er een match is gaan we samen aan de slag om voor jouw onderneming een sterke en heldere juridische basis te leggen. Ontdek hoe Alignment Legal Support jou als ondernemer kan helpen bij het bereiken van juridische harmonie.

Deze ondernemers gingen je voor…

Cliënt Review

Melissa legt in eenvoudige taal uit wat er in mijn juridische documenten staat. Zo kan ik het ook aan mijn eigen klant uitleggen.

Marre Smit – Smit Club

Cliënt Review

Melissa is echt een vakvrouw, maar daarnaast ook heel empatisch. Stelt de juiste vragen, is snel met reactie en weet waar ze over praat.

Liesbeth KasperinkDe Kunst van Netwerken

Cliënt Review

Melissa heeft me geholpen met nieuwe algemene voorwaarden. Voor het eerst in de tien jaar dat ik onderneem, heb ik een gerust gevoel als ik een nieuwe offerte uitstuur. 

Samira SalmanHet Event Atelier